18. 10. 2022

Ubytování, stravování a trajekt na Sardinii

Informace k ubytování, stravování a trajektu na zájezdu Sardinie na kole a Východní Sardinie na kole.

Ubytování na zájezdu

Termíny v červnu a září:
Ubytování máme zajištěno 3x v kempu na severu ostrova nedaleko města Palau, 4x v kempu na východě ostrova nedaleko města Arbatax. Nocujeme ve vlastních stanech nebo v mobilních domech. Mobilní dům je umístěný v přírodě pod stromy. Je koncipovaný pro 4 osoby. Plocha asi 19 m2. Jsou zde dvě oddělené ložnice, každá pro dvě osoby. Dále společná kuchyňka a jídelna. V každém domku je vlastní WC a sprchový kout. Venku je malá terasa s posezením a přístřeším. V kempu je možné využívat další služby. Nedaleko je obchůdek, bar a restaurace.
Pokud budeš chtít ubytovaní ve stanu, budeš využívat nedaleké společné sociální zařízení v kempu s perfektní hygienou.

Prázdninový termín v srpnu:
Ubytování máme zajištěno 7x v kempu na východě ostrova nedaleko města Arbatax. Nocujeme v mobilních domcích nebo ve vlastním stanu (sleva z ceny zájezdu). Všechny varianty jsou umístěny blízko nádherné dlouhé písečné pláže. K dispozici je plážová restaurace, případě restaurace v kempu. Mobilní dům je koncipovaný pro 6 osob - 3 ložnice po dvou. Plocha asi 25 m2. Společná kuchyňka a jídelna. V každém domku je vlastní WC a sprchový kout. Některé domky mají 2 toalety. Venku je malá terasa s posezením a přístřeším. Všechny domky jsou vybaveny klimatizací, která je bez příplatku. V kempu je možné využívat další služby.
Pokud budeš chtít ubytovaní ve stanu, budeš využívat nedaleké společné sociální zařízení v kempu s perfektní hygienou.

Stravování na zájezdu

Připravíme ti polopenzi. První jídlo je večeře 2. den programu. Poslední jídlo je snídaně 9. den programu. Snídaně nejsou určeny k přípravě svačinek. Během pobytu bude možné dokupovat zásoby na dojídání a jídlo během dne. Kousek od kempů je restaurace.

Termíny v červnu a září:
V ceně je zahrnuta 7x snídaně a 7x večeře (5x z polní kuchyně a 2x z místní italské restaurace v kempu). Nápoje nejsou zahrnuty v ceně večeří v restauraci.

Prázdninový termín v srpnu:
V ceně je zahrnuta 7x snídaně a 7x večeře z polní kuchyně.

Trajekt

Na cestě tam i zpět cestujeme nočním trajektem. Můžeš si objednat pohodlnou kajutu. Ceny se rychle mění a rádi je sdělíme na vyžádání. Existují kajuty pro 4 osoby nebo pro 2 osoby v různých cenových kategoriích. Cestovat je možné také v pohodlném křesle, jehož cena je nižší, ale také se musí předem rezervovat. Obě varianty si objednej v CK co nejdříve - bude to levnější než pár dní nebo týdnů před zájezdem.
Většina našich klientů tráví noc na palubě lodi, na chodbách, schodech či v restauracích na lodi. Na zemi jsou čisté, měkké a pohodlné koberce, kde se dá rozložit karimatka a spacák. Tímto způsobem cestuje na lodi velké množství pasažérů z různých zemí světa a je to zcela běžné a povolené.

Zájezd Sardinie na kole

Detaily zájezdu a rezervační formulář pro termíny v červnu a září.
POZOR! Srpnový termín se v řadě věcí liší. Podrobnosti zájezdu v srpnovém termínu najdeš ZDE.

Radim Jaluvka
Autor:
Radim Jalůvka