27. 10. 2022

Program zájezdu: Sardinie - pobyt a relaxace

Detailní program pobytového zájezdu na Sardinii.

1. den:
Ranní odjezd z nástupních míst přes Rakousko do Italského Livorna. Noční trajekt na Sardinii (22:00-6:00) s noclehem na palubě nebo v kajutě (za příplatek, na vyžádání v CK).

2. den:
Ráno přijedeme do Olbie nebo Golfo Aranci. Přejezd autobusem do kempu, koupání a relaxace po cestě na místní písečné pláži u kempu. Večeře.

3. den:
Snídaně. Celodenní koupání u kempu, nebo můžeš zkusit vyrazit na ostrov La Maddalena (místní bus linka, taxi, apod.). Po ostrově La Maddalena se můžeš pohybovat místní autobusovou dopravou na pláže nebo si uděláš pěší výlet na Garibaldiho pevnost s krásnými výhledy. Zpět po vlastní ose do kempu. Večeře.

4. den:
Snídaně. Dnes můžeš vyrazit na pláže v okolí kempu nebo na pěší výlet na skálu Capo d´Orso ve tvaru medvěda s nádhernými výhledy (vstupné). Večeře.

5. den:
Autobusem cestovní kanceláře přejedeš na nejkrásnější východní část ostrova. Odpolední koupání na pláži s výhledem na skalnaté východní pobřeží Sardinie. Večeře.

6. den:
Snídaně. Pro zájemce organizujeme plavbu podél úžasných východních skal vysokých až 100 m na motorovém člunu. Několikrát zakotvíme na nepřístupných plážích s bílým pískem Cala Luna, Cala Mariolu či Cala Goloritzé a budeme se koupat. Už samotná jízda na člunu je pro suchozemce velký zážitek.

7. den:
Snídaně. Celodenní koupání. Možnost pěšího výletu podél pobřeží do městečka Arbatax. Večeře v restauraci v kempu.

8. den:
Snídaně. Celodenní koupání. Možnost pěšího výletu podél pobřeží do sousední vesnice Santa Maria Navareze. Večeře v restauraci v kempu.

9. den:
Snídaně, přejezd na krásnou pláž Su Barone u letoviska Orosei. Koupání a čekání na skupinu cyklistů. Přejezd do Golfo Aranci nebo Olbie, nočním trajektrem přeplujeme do Livorna.

10. den:
Ráno z Livorna přes Itálii a Rakousko zpět do ČR. Příjezd ve večerních hodinách do nástupních míst.

Zájezd je spojený se zájezdem Sardinie na kole a v srpnu se zájezdem Východní Sardinie na kole.

Zájezd Sardinie - pobyt a relaxace

Další informace o zájezdu a rezervační formulář najdeš Zde

Nabízíme také aktivní dovolenou na Sardinii

V červnu a září můžeš vyrazit na kole po severní a východní Sardinii. Informace zde.
Během prázdnin nabízíme srpnový termín cyklo zájezdu po východní Sardiníí. Informace zde.

josef-kretinsky
Autor:
Josef Křetinský