7. 3. 2017

Cykloturistika pro milovníky zážitků

Cykloturistika je nejlepší způsob, jak prožít krásnou dovolenou. Dovolená na kole není finančně náročná a přináší nezapomenutelné zážitky.

Poznáváte rádi taje nových krajů? Chcete být přírodě a památkám o něco blíže než ostatní? Je kolo vašim nejlepším přítelem a nedocenitelným dopravním prostředkem? Pokud odpovídáte ano, je pro vás cykloturistika v pozoruhodných destinacích, jako dělaná. Naše cyklo zájezdy zvládne opravdu každý. Pokud tedy chcete aktivně přispět do vínku vašemu zdraví, sedněte na kola a vydejte se s námi poznat nepoznané ze sedla jízdního kola.

Cykloturistika pro všechny věkové kategorie

Naše cyklistické zájezdy volíme tak, aby je zvládl opravdu každý. Většinou jsou koncipovány tak, aby si každý na kole zajel zhruba 30 až 40 km za den. Cyklistickou etapu lze rovněž prodloužit či naopak zkrátit. Každý si tak může libovolně vybrat formu, která bude vyhovovat jak jeho zdraví, tak i momentální fyzické kondici. Cykloturistika je totiž tím nejlepším lékem na všechny neduhy a vysávače energie, se kterými se ve svém životě každý den setkáváme.

Objevte dovolenou na kole

Cykloturistika je u veřejnosti oblíbená zejména z toho důvodu, že ze sedla kola je cyklista mnohem více mobilní, než je tomu v autě. Na kole se můžete podívat kamkoliv chcete. Můžete si osahat spoustu věcí, které jsou jinak nedosažitelné, a také své kolo můžete zaparkovat, kde se vám zlíbí. Tyto nesporné výhody nabízí právě cykloturistika. Cyklisté se v provozu nesetkají takřka s žádným výrazným omezením. Dovolená na kole je tedy nejen finančně velmi přijatelná, ale také naprosto bezstarostná.

Vyrazte kamkoliv se vám zachce

Naše zájezdy na kolech jsou opravdu pestré. Pokud se jednou stanete součástí našeho cyklo týmu, už ho nikdy nebudete chtít opustit. Vaše dovolená, která se bude odehrávat přesně na takovém místě, které si sami vyberete, bude opravdu nezapomenutelná. Proč? Protože vás čekají nejen projížďky na kolech, ale i bezpochyby nezbytné koupání, focení, zábava s přáteli a především zasloužený odpočinek, který si zaslouží každý.

Podél moře, kolem jezera, v údolí řek

Většina programů našich cyklo zájezdů vede podél mořského pobřeží - např. na Korsice, Elbě nebo Sardinii. Krásné cyklostezky jsme pro Vás objevili také u jezer v Rakousku, Maďarsku nebo v u nás v České republice a moc pěkné jsou také cyklostezky podél dravých řek. Máme moc pěkné cyklo zájezdy v Paříži, ve Vídni a v Budapešti. Během cyklistiky se tak můžete vykoupat, občerstvit nebo se opalovat na některé z krásných pláží. Dovolená na kole není jen dřina - je to hlavně relaxace a příjemný pocit z kontaktu s přírodou.

josef-kretinsky
Autor:
Josef Křetinský