27. 11. 2020

Příspěvek zaměstnavatele

Řada zaměstnanců má od zaměstnavatele nárok na příspěvek na dovolenou, který je možné čerpat zpravidla do konce roku. Není to náhodou i Váš případ ? Zeptejte se. Peníze pak můžete využít v příštím roce na jakýkoliv zájezd. Platí zejména pro pracovníky zdravotnictví, školství, armády, policie, hasičů, nebo velkých firem. Příspěvek je přitom zajímavý i pro malé zaměstnavatele.

plaz-lod-ostrov-polynesiePříspěvek zaměstnavatele na dovolenou či rekreaci je nejvýhodnější čerpat do výše 20.000 Kč ročně. Finančně je zajímavý pro obě strany - pro firmu to znamená nedaňový náklad, u zaměstnance se z něj nemusí odvádět sociální, zdravotní pojištění, ani daň. Požádejte svého zaměstnavatele o čerpání tohoto benefitu právě u naší cestovní kanceláře.
Příspěvek není nutné využít na aktivní zájezd - u nás si můžete zakoupit dovolenou od libovolné cestovní kanceláře a do kterékoliv destinace. Cestovní agenturu provozujeme na webu:www.cestovka.cz

Jak na to ? Je to velmi snadné:

  • zaměstnavatel vygeneruje objednávku, kterou odešle na naši e-mail adresu.. Řada zaměstnavatelů umožňuje, aby jste si zájezd objednali sami, bez objednávky.
  • zašlete nám fakturační údaje zaměstnavatele - bývají uvedeny právě na objednávce.
  • zašlete nám kontakt na odpovědnou osobu - často je to mzdová účetní.
  • my vystavíme fakturu na domluvenou částku a odešleme Vašemu zaměstnavateli.
  • Váš zaměstnavatel nám částku proplatí na náš účet. Vše je často nutné stihnout do konce roku. Proto nic neodkládejte, jednejte rychle.
  • Nyní jsou již Vaše peníze u nás připraveny. Stačí si vybrat zájezd - částka Vám bude z celkové ceny odečtena.

Dárkový poukaz - třeba k Vánocům nebo k narozeninám - můžete objednat zde.

Další informace ohledně daňové uznatelnosti - pro Vašeho zaměstnavatele najdete zde.

josef-kretinsky
Autor:
Josef Křetinský