26. 11. 2021

Otázky a odpovědi

Vše důležité na jednom místě. Zde najdete všechny potřebné informace.

Otázka je na téma:
Covid-19, Praktické otázky,

Vše kolem Covid-19

Jaké jsou podmínky pro vstup do země ?

Zpracovali jsme přehledný seznam zemí, do kterých pořádáme naše zájezdy. Podmínky pro vstup do těchto zemí najdete zde, nebo také na serveru Ministerstva zahraničních věcí.

Jaké jsou podmínky pro návrat z dovolené zpět do ČR ?

Nejlépe je to graficky i popisně uvedeno na serveru Ministerstva zdravotnictví České republiky.

Praktické otázky

Jak je to s obtížností ?

Stupnice náročností je popsána na této stránce: https://www.frcime.cz/pruvodce-rezervaci/stupnice-narocnosti.html. U každého zájezdu najdeš v záhlaví číslo obtížnosti.

Do kdy se musím přihlásit na zájezd

Pokud se jedná o jednodenní akce, přihlášky přijímáme prakticky až do dne odjezdu (je-li volné místo). Na ostatní, zejména letecké zájezdy, je dobré se přihlásit co nejdříve - kvůli rezervaci letenek, místa na Tvé kolo v cyklovleku, pro rezervaci ubytování a dalších služeb. S rezervací nemá cenu vyčkávat. V případě, že by se do země nemohlo cestovat, zaplacené peníze vracíme v plné výši. Nic neriskuješ.

Záloha a doplatek zájezdu

Jednoduché - jakmile se přihlásíš na zájezd a obdržíš od nás smlouvu o zájezdu, budou na ní uvedeny termíny pro placení. Obecně se platí 50 % ceny zájezdu do týdne od sepsání smlouvy a zbývajících 50 % nejpozději měsíc před odjezdem na zájezd. Pojištění se platí celé ihned s první zálohou na zájezd.

josef-kretinsky
Autor:
Josef Křetinský