8. 2. 2022

Letecká doprava s transferem na letiště

Létáme nejčastěji z letiště Vídeň, kam tě dopravíme z nástupních míst na Moravě.

Pro zákazníka skvělá služba. Nemusí se starat o parkování, o to, zda zmešká letadlo, orientaci na letišti. Vše máš zajištěno od cestovní kanceláře.

Jezdíme jedním nebo dvěma mikrobusy pro 8 osob nebo minibusem pro 19 osob.
Z aktivních cestovních kanceláří máme nejširší nabídku nástupních míst na Moravě. Jezdíme také z jiných míst v ČR. U všech akcí nabízíme níže uvedená nástupní místa:

  • Ostrava (+500,- Kč/os. - mimo některé zájezdy do PL)
  • Olomouc (+300 ,- Kč/os.)
  • Prostějov (+300,- Kč/os.)
  • Vyškov (odjezd vždy, bez příplatku)
  • Kroměříž (odjezd vždy, bez příplatku)
  • Brno (u zájezdů na SK, do PL za příplatek +500,- Kč/os.)
  • Uherské Hradiště (u zájezdů na SK, do PL za příplatek +300,- Kč/os.)

Nástupní místo vyber v přihlášce na zájezd v rolovacím menu. Minimální počet pro realizaci nástupního místa je 6 osob. Před odjezdem na zájezd tě budeme informovat o tom, zda tvé nástupní místo této podmínce vyhovuje, případně se domluvíme na dalších možnostech (spolujízda s jiným klientem, nejbližší možné nástupní místo apod.). Skupinám nabízíme další nástupní místa po vzájemné dohodě s CK.
Přesné časy a konkrétní realizovaná odjezdová místa budou upřesněna v závěrečných informacích k zájezdu, které obdržíš e-mailem cca 7 dní před odjezdem.
Vlastní doprava na letiště je také možná, často ovšem bez jakékoliv slevy.

Leteckou dopravu realizujeme nejčastěji s nízkonákladovými leteckými společnostmi Wizzair nebo Ryanair. V některých případech využíváme také lety jiných společností.
Letenka ve většině případů zahrnuje pouze příruční zavazadlo, u některých zájezdů dvě příruční palubní zavazadla. U všech leteckých zájezdů je možné si dokoupit také odbavené zavazadlo, ne u všech zájezdů je to ale vhodné.
Až na výjimky není v letadle poskytováno žádné občerstvení. Všechny informace o velikostech zavazadel, letovém řádu, možnosti stravování, příplatcích a dalších službách letecké společnosti najdeš vždy v závěrečných informacích na cestu každého zájezdu.

josef-kretinsky
Autor:
Josef Křetinský