16. 10. 2022

Turistika na Mallorce - ubytování a stravování

Během zájezdu nocujeme v hostelu na horských chatách. Čeká nás poznávání španělské a mallorcanské kuchyně plné nejen mořských plodů.

Ubytování je v rámci zájezdu zahrnuto v ceně. Noc po příletu strávíme v hostelu v Palma de Mallorca. Během túr pak budeme ubytování v horských chatách typu refugi ve vícelůžkových pokojích v turistickém standardu (obdobně jako v alpských horských chatách). Všechny chaty jsou velmi hezké, čisté a útulné.

Stravování v rámci zájezdu zajišťujeme 2x snídani a 2x večeři na horských chatách během treku. Během dalších dní budeme chodit na snídaně i večeře do útulných kaváren a restaurací. Během večeří budete mít možnost ochutnat celou řadu specialit. Španělská a mallorcanská kuchyně je velmi zajímavá a její poznávání je určitě zajímavým aspektem našeho programu. Průvodce vás vezme do osvědčených, vyzkoušených a cenově dostupných místních restaurací a bister, kde Vám doporučí, co vyzkoušet. Na své si tedy přijdou i gurmáni.

Další možností je samozřejmě stravování z vlastních zdrojů, které si buď přivezete z domova či nakoupíte na místě. Během dne na túrách se stravujeme individuálně. Každý den bude možnost nákupu čerstvých potravin v místních minimarketech.

Zájezd Turistika na Mallorce pořádáme minimálně dvakrát ročně.

josef-kretinsky
Autor:
Josef Křetinský