17. 2. 2017

Pojištění na cesty k aktivním zájezdům

K našim aktivním zájezdům nabízíme pojištění od pojišťovny Union. Varianta SPORT zahrnuje celou škálu rizikových sportů včetně raftingu, skialpinismu, paraglidingu, via-ferrata a dalších aktivit v horách i na vodě.

Nabízíme dvě varianty pojištění na cesty.

  • pojištění TURISTA
  • pojištění SPORT

Pojištění SPORT doporučujeme pro všechny rizikové sporty jako je skialpinismus, vodácké akce, via-ferrata, lyžování a snowboarding, případně MTB nebo paragliding, apod.
Pojištění TURISTA stačí pro běžné rekreační sporty jako je cyklistika, in-line, turistika, poznávací zájezdy nebo pobytové zájezdy s aerobikem u moře.

Oba druhy pojištění mohou být ve variantách A, B, nebo C podle pojistného krytí a typů pojistných rizik zahrnutých v pojistce.
Děti do 14,99 let mají ceny nižší (uvedené v závorce).

Následující tabulka stručně shrnuje varianty pojištění TURISTA:
Union-sport
(dětské ceny A30: 25 Kč, A60: 30 Kč, A90: 35 Kč, B: 24 Kč a C: 18 Kč)

Následující tabulka stručně shrnuje varianty pojištění SPORT:
Union-sport
(dětské ceny A30: 50 Kč, A60: 60 Kč, A90: 70 Kč, B: 55 Kč a C: 36 Kč)

Varianty A a B obsahují také důležité pojistné riziko storna zájezdu. V případě, že se nebudete moci zúčastnit některého z našich zájezdů, pojišťovna za Vás uhradí až 80 % stornovacích poplatků. Varianta B obsahuje pojištění pro maximální cenu zájezdu 12000 Kč. Varianta A poté 30000, 60000 nebo 90000 Kč na osobu.

Pojištění uzavíráme také ve variantě individuální, kdy je možné si zakoupit pojištění i bez zakoupení zájezdu. Zde se ceny tvoří samostatně podle toho, jaká pojistná rizika se rozhodnete uzavřít. Ceny Vám sdělíme na vyžádání.

josef-kretinsky
Autor:
Josef Křetinský