17. 2. 2023

Cyklotury.cz se představují

Webové stránky cyklotury.cz jsou webové stránky, které jsou zaměřené na cyklistické túry po celé České republice, Slovensku, Rakousku, Německu, Slovinsku, Polsku, Rumunsku a Srbsku.

Webové stránky cyklotury.cz jsou webové stránky, které jsou zaměřené na cyklistické túry po celé České republice, Slovensku, Rakousku, Německu, Slovinsku, Polsku, Rumunsku a Srbsku.

Od tipů na cyklistické výlety až po recenze kempů

Na webu je hned několik neustále aktualizovaných položek v hlavním menu. Jedná se především o položku Tipy na cyklotúry, kde je velmi podrobným způsobem rozepsána konkrétní cyklotúra. V těchto článcích se čtenář webu dozví o zajímavostech na trase, vhodném ubytování, občerstvení a nejbližším cykloservisu. Články jsou oživovány fotografiemi z cest a online mapou.
Druhou neustále aktualizovanou položkou jsou Info a recenze kempů, kde čtenář najde základní popis kempů, fotografie kempů včetně adres a aktuálních cen. Třetí aktualizovanou položkou je položka s názvem Vybavení na cyklotúry a recenze. Zde se pro změnu čtenář webu může dozvědět, co si vzít se sebou na krátkou nebo dlouho cyklotúru. V této sekci jsou rovněž recenze cyklistických brašen, spacáků, stanů, sportovního prádla, obuvi, vařičů a dalších užitečných pomůcek na cyklovýlety. Dalšími aktualizovanými položkami jsou pak položky: elektrokola, mtb&bmx, kola ve vlacích, cyklovtipy, tipy, rady a vychytávky.

Další užitečné informace

Web cyklotury.cz má také několik pevných položek, kde se obsah bude měnit pouze příležitostně. Jedná se o položky: seznam cyklotras, seznam cykloprodejen a cykloservisů.

Propojení webu s facebookem a youtube kanálem

Web je dále propojen s facebookovou stránku cyklotúry, která je napojena na četné veřejné skupiny s cyklistickou tématikou. Na těchto veřejných skupinách se velmi často objevuje článek a odkaz na web cyklotury.cz, takže na tento web pak chodí lidé z těchto veřejných skupin, kteří jsou nejenom z České republiky, ale také ze Slovenska nebo z Polska. Dále je internetová stránka propojena s youtube kanálem, kde najdete především krátká videa z různých výletů na kole či cyklistického vybavení zejména od osvědčené značky Ortlieb.

josef-kretinsky
Autor:
Josef Křetinský