13. 10. 2016

Bad Kleinkirchheim - lyžování v lázních

Krásné Rakouské středisko Bad Kleinkirchheim naleznete v Korutanech. Resort nabízí nevšední kombinaci lyžování a odpočinku v termálních lázních. Ubytujete se v apartmánech nebo v hotelu a získat můžete řadu výhod, jako jsou skipasy pro děti za nízkou cenu nebo slevu na vstup do termálů.

Bad Kleinkirchheim je kombinací lyžování a zážitků

Toto překrásné rakouské středisko Bad Kleinkirchheim - St. Oswald, naleznete v Korutanech. Středisko Bad Kleinkirchheim je nevšední kombinací lyžování a zážitků ze zdejších termálních lázní. Pokud tedy plánujete vyrazit za skvělým lyžováním a ještě si u toho odpočinout v lázních, zvolte středisko Bad Kleinkirchheim. Zažijete zde odpočinek a načerpáte novou energii. Do zdejších malebných krajin se zajisté zamilujete.

Wellness a lyžování v Bad Kleinkirchheim

Kvalitní a ničím nerušený odpočinek získáte ve zdejších Římských lázních s názvem Römerbad. O vaše tělo a mysl se postarají též novější lázně, které nesou název St.Kathrein a nachází se také přímo u lanovek. V tomto kouzelném lyžařském středisku Bad Kleinkirchheim rozhodně nebudete mít o zážitky nouzi. Na své si přijdou jak zarytí sportovci, kteří milují lyžování či snowboarding nebo rodiny s dětmi, kteří si zde vychutnají kvalitní sníh, rozsáhlé sjezdovky a především nedotčenou přírodu.

Upravené sjezdovky, lanovky a vleky

Pokud chcete lyžovat na až 103 km dlouhých sjezdovkách a zařádit si na 25 lanovkách a vlecích, jste v Bad Kleinkirchheimu na tom správném místě. Nechybí zde ani 800 sněžných děl, které zasněžují většinu zdejších sjezdovek. Nadšenci snowboardingu si přijdou jistě na své ve snowparku v Kaiserburgru. Pýchou střediska Bad Kleinkirchheim je sjezdovka světového poháru Franz-Klammer-Abfahrt. Pokud vám i toto bude málo, můžete ve vybraných termínech využít také skvělých výhod, jakými jsou například skipasy zdarma či vstupy do lázní se slevou. Pokud patříte mezi náruživé lyžaře, oceníte zejména takzvaný TOP skipas, který vám umožní lyžovat až ve 31 lyžařských střediscích nacházejících se v Korutanech a také východním Tyrolsku. Dohromady tento skipas čítá až 890 km sjezdovek. Pohostinnost zdejších lidí nezná mezí, tudíž si zde užijete uvolněné rodinné atmosféry, kterou budou doplňovat nevšední zážitky z moderních sjezdovek lyžařského střediska v Bad Kleinkirchheimu.

Nabídky resortu Bad Kleinkirchheim pro lyžaře

Návštěvníci střediska Bad Kleinkirchheim mohou ve vybraných termínech využít nabídky skipasů pro děti do 12 let jen za 1 EUR/den, se zakoupeným skipasem vstupné do lázní zdarma nebo výhodné balíčky ubytování se skipasem v ceně nebo se skipasem v cena a vstupným do lázní se slevou 50 % či zcela zdarma. Více o těchto nabídkách najdete zde.

Co Vám ještě můžeme sdělit o Bad Kleinkirchheimu

Lyžařskou mapu si prohlédněte zde
Počasí a stav sněhu najdete zde
Ceny skipasů najdete zde

Zajímají Vás podobné vychytávky pro lyžaře ?

Vyplňte náš formulář a budete je dostávat do Vašeho e-mailu.

sa_sipka_vyrazime_inter

josef-kretinsky
Autor:
Josef Křetinský