23. 1. 2017

Cvičení u moře

Cvičení u moře je skvělý způsob, jak spojit relaxaci s pohybem a dokonale si užít letní dovolenou.

Chcete aktivně cvičit a přitom lenošit u moře? Toužíte po spojení příjemného s užitečným? Pokud odpovídáte ano, je pro vás aktivní cvičení u moře tím správným výběrem. Aktivní druh dovolené prospěje jak vaší fyzické, tak psychické kondici. Užijete si příjemného koupání v moři, poznáte nové přátele a vrátíte se zpět s překrásným opálením a zformovanou postavou. Na společné hodiny cvičení u moře poté budete ještě dlouho vzpomínat.

Cvičení u moře s profesionálním instruktorem

Cvičit u moře budete samozřejmě s profesionálním instruktorem, který vaše tréninky povede efektivně a především s ohledem na odlišné klimatické podmínky ve slunných oblastech. Trenér naučí každého efektivně a přitom velmi lehce spalovat přebytečné tuky, které jsou zejména pro každou ženu, velmi obrovskou vadou na kráse. Do své domoviny se poté budete vracet plni energie a v té nejlepší fyzické kondici. V jednotlivých zájezdech k moři, si můžete vybrat například z kruhových tréninků, tanečního aerobiku anebo můžete posilovat různé formy pohybu během nenáročných cviků na zpevnění celého těla. Záleží pouze na vás, jakým směrem se budete chtít na své aktivní dovolené ubírat. Nikoho nenutíme každý den aktivně cvičit na rozpáleném písku. Vybrat si můžete pouze některé hodiny cvičení a ve zbytku dne se poté věnovat klasickým relaxačním aktivitám dle vlastního uvážení. Nebo si dokonce můžete zvolit klasický pobyt bez jakéhokoliv pohybu.

Cvičení u moře vás nadchne

Pokud si jednou cvičení u moře vyzkoušíte, už nebudete chtít nic jiného. Hodiny strávené vybraných a vyzkoušených cvičebních plochách, vás jistě nadchnou. Nemluvě o spálených kaloriích a zpevněných partiích vašeho těla. Většina zájezdů se zaměřuje na cvičení, které se prolíná s různými výlety a zábavou včetně nezbytného koupání v moři či různých vodních aktivit. Pokud cvičení u moře alespoň jednou vyzkoušíte, další rok si dovolenou jistě rádi zopakujete a přesvědčíte i své přátelé, aby se přidali.

Zázemí pro cvičení na prvním místě

Organizací cvičebních pobytů se věnujeme přes 15 let. Za tu dobu máme již perfektně vytipované destinace, vhodné pro tento druh zájezdů. Garantujeme vždy skvělé místo na cvičení, s vhodným povrchem, částečně ve stínu a na takovém místě, aby hudba nerušila okolí. Instruktory vybavíme dobrou hudební aparaturou, mikroportem, stojanem na reprobednu, případně zajistíme reprosoustavu bez nutnosti připojení k elektrické síti. Cvičit tak můžeme na zajímavých místech, jako krásná pláž, borový lesík, skála s výhledem na moře, jóga při západu slunce, apod.

josef-kretinsky
Autor:
Josef Křetinský